fallback

БТК назначи Гергана Сърбова за административен директор

Сърбова бе председател на Комисията за регулиране на съобщенията. През октомври тази година обаче заемащият този пост преди нея Георги Александров бе върнат на работа след няколкомесечни административни дела

18:02 | 08.11.05 г.
Автор - снимка
Създател

Гергана Сърбова е назначена на длъжността административен директор, чийто функции ще обхващат и регулаторната политика на Българска телекомуникационна компания (БТК), съобщиха от компанията. „Нейното назначаване е част от политиката на компанията да привлича най-добрите и успели специалисти в областта на телекомуникациите и административните процеси, притежаващи висок професионализъм и практически опит”, се казва в съобщението на говорителят на БТК Димитър Цонев.

Сърбова бе председател на Комисията за регулиране на съобщенията. През октомври тази година обаче заемащият този пост преди нея Георги Александров бе върнат на работа след няколкомесечни административни дела.

Структурата на телекома предвижда създаването на нови отдели „Бизнес развитие”, които ще се занимават с установяването на партньорски отношения с други компании в бранша, с подпомагането процеса на продажби на БТК и Вивател на корпоративно ниво, както и със стратегическото планиране в компанията като цяло.

Директори на тези отдели ще бъдат Албена Ингълсби и Емил Георгиев, които заемат тези длъжности официално от днес. Албена Ингълсби ще поеме подпомагането на корпоративните продажби, докато Емил Георгиев ще обхване установяването на бизнес контакти с различни компании в областта на информационните и телекомуникационните технологии.

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:08 | 11.09.22 г.
fallback