fallback

Илари ЕООД придоби 49,99 на сто от Стоманени профили

Стоманени профили обяви загуба в размер на 136 хил. лв. според деветмесечния си неконсолидиран отчет, в сравнение с 92 хил. лв. загуба за същия период на миналата година

11:30 | 07.11.05 г.

Илари ЕООД е придобило 49,987 на сто от капитала на Стоманени профили АД, показват данните от седмичния бюлетин на Централния депозитар. Продавач на пакета е Сиконко Холдинг АД, а прехвърлянето е отразено в депозитарната институция на 1 ноември.

Стоманени профили обяви загуба в размер на 136 хил. лв. според деветмесечния си неконсолидиран отчет, в сравнение с 92 хил. лв. загуба за същия период на миналата година. Основният капитал на дружеството е 69 хил. лв., а собственият – 1,732 млн. лв.

Илари ЕООД е с предмет на дейност производство и търговия със стоки и услуги, търговско представителство и посредничество, комисионни, външнотърговски, складови, лицензионни и сделки с интелектуална собственост, туристически, рекламни, информационни и други услуги, както и всякакви други търговски дейности, разрешени от законодателството.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 28 октомври на цена от 1 лв. В момента офертите купува по позицията са на ниво от 0,73 лв. купува, но продавачите липсват на пода на борсата.

Свързани компании:

Стоманени профили АД(3JX)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:40 | 28.08.22 г.
fallback