fallback

А.В.Билдингс АД със загуба от 5 хил. лв. за деветмесечието

Дружеството има само три хиляди лева приходи от услуги и 18 хил. лв. финансови приходи за периода

10:17 | 27.10.05 г.
Автор - снимка
Създател

"А.В.Билдингс" АД има загуба от 5 хил. лв. за първото деветмесечие на тази година, докато за същия период на миналата година дружеството е реализирало печалба от 13 хил. лв., показват данните от неконсолидирания отчет за периода. Дружеството има само три хиляди лева приходи от услуги и 18 хил. лв. финансови приходи за периода, а в същото време разходите за дейността са общо 26 хил. лв., основно по икономически елементи.

Предметът на дейност на дружеството е проектиране, строителство, търговия с недвижими имоти и строителни материали и др. Изпълнителен директор на А.В.Билдингс е Веселин Ралчев. Акциите на компанията бяха регистрирани за търговия на борсата през лятото на тази година.

Размерът на регистрираната емисия е 1,8 млн. лв., а номиналната стойност на акциите е един лев. Досега са сключени няколко сделки с цена на акциите от шест лева.

Според баланса за деветмесечието "А.В.Билдингс" притежава терени със стойност 45 хил. лв. и машини и оборудване за хиляда лева. С най-голяма стойност е незавършеното строителство - за 1,771 млн. лв.

Свързани компании:

А.В. Билдингс АД - София(4AO)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:51 | 04.09.22 г.
fallback