fallback

Продължава търгът за три лицензии от клас Б „точка към много точки”

достигнатата цена надмина 2 млн. лв.

16:39 | 26.10.05 г.

Достигнатата тръжна цена за лицензия от клас Б по технологията „точка към много точки” /P-MP/ малко преди края на втория тръжен ден надмина 2 млн. лв, съобщиха от Комисията за регулиране на съобщенията.

Надпреварата за трите лицензии продължи и днес в зала 6 на НДК при участието на петима от общо шестимата участника в процедурата.

Броят на участниците намаля с един, след като на 21-и кръг „Гити България” ООД прекрати своето участие и напусна залата.

Размерът на предложената от компанията цена ще стане ясен след края на тръжната процедура, предвид възможността отказалите се участници да подават оферта със съдържание „прекратявам участието си в наддаването” и да продължат да подават оферти.

Към момента в търга продължават участие „Мобилтел” АД, БТК АД, „Некском – България” ЕАД, „Кериър БГ” ООД и „Орбител” АД.

Очаква се към 17.00 часа експертната комисия да обяви часа на последния за деня кръг от наддаването и началото на третия тръжен ден за утре – 27.10.2005 г.

Вторият тръжен ден започна днес в 10.00 ч. от постигнатата вчера цена от 1 522 000 лв. за разрешително, което бе над два пъти по- голяма от първоначалната тръжна цена от 672 000 лв за лицензия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:46 | 27.08.22 г.
fallback