fallback

Промени в Съветa на директорите на „Летище София” ЕАД

За нови членове на Съвета бяха избрани Пламен Станчев и Никола Каварджиклиев

14:38 | 21.10.05 г.

Заместник-министърът на транспорта Юджел Атилла е избран за председател на Съветa на директорите на „Летище София”ЕАД на вчерашно заседание на ръководството на летището, съобщиха от пресцентъра на Министерство на транспорта.

За нови членове на Съвета бяха избрани Пламен Станчев и Никола Каварджиклиев.

Досега Пламен Станчев е работил в швейцарската логистична фирма M&M Карго сървис. Преди това в продължение на 23 години e заемал следните длъжности в БГА "Балкан" и А/К "Балкан": ръководител "Кабинен състав", директор дирекция "In-flight service" и ръководител направление "Обслужване".

Никола Каварджиклиев е финансист и досега е работил като старши съветник в "Equest Partners Limited".

Изпълнителният директор на Летище София Калин Барзов и главният инженер в дирекция „Архитектура и градоустройство” в Столична община Деляна Сечанска остават членове на Съвета.

На първото заседание е съставен план за работа на Съвета и веднага се пристъпва към ускореното му изпълнение. Следващото заседание е насрочено за 27 октомври 2005 г.

В Управителния съвет на ДП „Ръководство въздушно движение” също има промени. За председател на Съвета е избрана заместник-министърът на транспорта Весела Господинова. Другите нови членове са управителят на Института за въздушен транспорт и председател на Асоциацията на българските авиокомпании Светослав Станулов, директорът на дирекция „Банкова политика” в БНБ Павлина Аначкова-Кантарева и икономистът Кирил Желев.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:38 | 10.09.22 г.
fallback