fallback

Промота България АД смени името си на Ти Ел Пропърти Кампъни ЕАД

За шестмесечието на 2005 г. Промота България АД обяви нетна неконсолидирана загуба в размер на 1,273 млн. лв., в сравнение със 113 хил. лв. за същия период на миналата година

17:56 | 17.10.05 г.

Софийски ГС вписа промяна на наименованието от Промота България АД на Ти Ел Пропърти Кампъни ЕАД и вписа като едноличен собственик на капитала София Еърпорт Център ЕООД, се казва в съобщение на БФБ-София.

Досегашният състав на съвета на директорите бе заличен, а в новия влизат имената на Алън Дейвид Леви, като председател на СД, Джулиън Ричард Едуардс-изпълнителен член на СД и Весела Георгиева Кацарова. Дружеството ще се представлява от изпълнителния член Джулиън Ричард Едуардс, а за адрес бе вписан гр. София, район Младост, ж.к. Младост-4, ул. Бизнес парк софия, сграда 2, ет.5.

За шестмесечието на 2005 г. Промота България АД обяви нетна неконсолидирана загуба в размер на 1,273 млн. лв., в сравнение със 113 хил. лв. за същия период на миналата година. Приходите за първите шест месеца на годината възлязоха на 2 хил. лв., спрямо 130 хил. лв. година по-рано.

 

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:19 | 04.09.22 г.
fallback