fallback

Ново търгово предложение за Крамекс на цена от 11,42 лв. на акция

10:37 | 28.09.05 г.
Автор - снимка
Създател

Радино АД-София, мажоритарният собственик на Крамекс, ще отправи ново търгово предложение към останалите акционери на дружеството на цена от 11,42 лв. за акция, съобщи Българска фондова борса - София. Към момента предложителят притежава пряко и чрез свързани лица 90,08% от капитала на компанията.

Същата оферта бе отправена и на последното търгово предложение, което бе прието от 10 физически лица и бяха изкупени 14 733 акции. В обращение остават 23 558 акции, които ще бъдат обект на настоящото предложение. Срокът на предложението е 28 дни, считано от датата на публикуване в два централни ежедневника. Упълномощен инвестиционен посредник е ФК Евър АД.

Търговият предложител е уведомил борсата, че възнамерява да поиска отписване на Крамекс от регистъра на публичните дружества, като предстои Комисията за финансов надзор да вземе отношение към предложението. Дружеството е с предмет на дейност производство на кранове, подемници, метални и комбинирани конструкции. Последната сделка с акции на дружеството е сключена на 10 септември на ниво от 11,42 лв. В момента офертите купува са на нива от 7,15 лв., но предлагането липсва от пода на борсата.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:36 | 28.09.05 г.
fallback