fallback

Маимекс груп АД придоби 23,79% от капитала на Република Холдинг

Според неконсолидирания отчет за първото тримесечие на 2005 г. Холдинг Република отчита печалба от 139 хил. лв., в сравнение с загуба от 7 хил. лв. година по-рано

11:00 | 19.09.05 г.

Маимекс груп АД – София е придобило 27 667 акции от Република Холдинг, представляващи 23,79% от капитала на дружеството, съобщава от БФБ – София.

На 12 септември в три големи сделки ЕТ Христина Драганова-Казанлък прехвърли 47 667 броя, или 40,99% от капитала на дружеството, като прехвърлянето е отразено в Централния депозитар на 14 септември. Все още не е известно кои са собствениците да другите пакети.

Според неконсолидирания отчет за първото тримесечие на 2005 г. Холдинг Република отчита печалба от 139 хил. лв., в сравнение с загуба от 7 хил. лв. година по-рано. Общите приходи от дейността се повишиха до 145 хил. лв. за отчетния период, след като за предходната година такива не бяха реализирани.

Последната сделка с книжата на дружеството е именно от 12 септември на ниво от 6 лв. В момента няма оферти по позицията. Маимекс груп АД е специализирана в търговска, производсвена, сервизна и представителска дейност в страната и чужбина, внос и износ на медицинска техника и апаратура, фармацевтични продукти, биопродукти, медицински коннсумативи, средства за фитотерапия, медицински, санитарно-хигиенни и други стоки, извършване на посредническа дейност по информиране и наемане на работа в страната и чужбина и всякаква друга дейност, незабранена със закона.

Свързани компании:

Република Холдинг АД(HREP)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:34 | 09.09.22 г.
fallback