fallback

Акционерите на Мебелсистем АД ще решават за увеличаване на капитала

Основният капитал на дружеството в момента е 57 561 лв.

14:02 | 02.09.05 г.
Автор - снимка
Създател

Акционерите на Мебелсистем АД - Пазарджик ще решават за увеличаване на капитала на дружеството на Общо събрание на акционерите, което ще се проведе на 30 септември. "На събранието ще се разисква дали да бъде увеличен капиталът, или не, и засега няма точно определен размер на увеличението", каза за Investor.bg директорът за връзки с инвеститорите Гергана Унтова.

Основният капитал на дружеството в момента е 57 561 лв. Собственият капитал към 30 юни тази година е 598 хил. лв.

На събранието ще бъдат приети доклад на управителните органи за дейността на дружеството през 2004 г. и годишният счетоводен отчет. При липса на кворум събранието ще се проведе на 14 октомври.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в Общото събрание, е 14 септември.

Дружеството произвежда търговско обзавеждане за магазини, павилиони и ресторанти.

Мебелсистем има нетна печалба от 66 хил. лв. за първото тримесечие на тази година срещу 13 хил. лв. за същия период на миналата година. Нетните приходи от продажби се увеличават до 107 хил. лв. от 53 хил. лв. преди година.

Акциите на дружеството не са се търгували на борсата от 11 декември миналата година, когато са прехвърлени 956 акции по 1,04 лв.

Свързани компании:

Мебелсистем АД(MSYS)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:54 | 11.09.22 г.
fallback