fallback

Националният превозвач на Белгия започва директни полети София-Брюксел

Целта на авиокомпанията е също да окуражи белгийските туроператори да включат София в своите туристически програми и пакети

09:52 | 31.08.05 г.
Автор - снимка
Създател

"Ес Ен Брасълс Еърлайнз" започва от 1 септември директни полети от София до Брюксел. Белгийската авиокомпания ще лети три пъти седмично между двете столици със своите самолети АрДжей Авро, съобщиха от компанията.

"Ес Ен Брасълс Еърлайнз", националният превозвач на Белгия, от миналата есен е в делово сътрудничество с националната българска авиокомпания "България Ер". Благодарение на това партньорство клиентите на двата превозвача ще могат да пътуват директно и в останалите дни от седмицата.

Белгийската компания ще оперира с три полета седмично със самолети Авро между София и Брюксел. Полетите са във вторник, четвъртък и събота. Разписанието предоставя на деловите пътници удобни връзки между двата града и трансферни възможности към 58 европейски пункта и 14 града в Африка.

"Отскоро почувствахме, че пазарът по трасето София - Брюксел се разраства", коментира Филип Зандърс, изпълнителен търговски вицепрезидент на "Ес Ен Брасълс Еърлайнз". Според него фактът, че България е кандидат за присъединяване към Европейския съюз, играе важна роля в тази тенденция.

Целта на авиокомпанията е също да окуражи белгийските туроператори да включат София в своите туристически програми и пакети, посочва вицепрезидентът на "Ес Ен Брасълс Еърлайнз".

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:19 | 29.08.22 г.
fallback