fallback

Крайният срок за заявяване на интерес за пазарния тест на IGB - 8 април

Удължаването на срока за подаване на заявленията е съгласувано с КЕВР и гръцкия регулаторен орган за енергетика

08:50 | 05.04.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Крайният срок, в който подаването на заявления за интерес към пазарния тест за IGB ще се счита за валидно, се удължава от 31 март 2016 г. до 08 април 2016 г.  

Удължаването на срока за подаване на заявленията за интерес е направено съгласно съответните консултации и съгласувания с Комисията за енергийно и водно регулиране (България) и Регулаторен орган за енергетика (Гърция).

С изключение на срока за подаване на Заявленията за интерес всички останали правила и условия в документацията за пазарния тест, публикувана тук, остават в сила.

Припомняме, че „Ай Си Джи Би“ АД стартира процедура пазарен тест съгласно „Актуализирани указания за управление и разпределение на капацитет на Междусистемна газова връзка Гърция - България, съгласно параграф 6 от член 36 от Директива 2009/73/ЕК“ (АКТУАЛИЗИРАНИ УКАЗАНИЯ), издадени съвместно от КЕВР и РАЕ.

Всички заинтересовани търговци и оператори на преносни системи са поканени да изразят интерес към ползване на газопреносните услуги на IGB. Също така се отправя покана към други оператори на преносни системи, които имат интерес за свързване на техните системи с тази на газопровода IGB.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:25 | 09.09.22 г.
fallback