fallback

INVESTOR Day – капиталовите пазари отблизо

Събитието ще свърже институционални инвеститори с интерес в региона с местните публично търгувани компании

09:46 | 26.11.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

INVESTOR Day е събитието, на което инвеститори с интерес в региона се свързват с местни публични компании като част от цялостното им присъствие на фондовата борса.

INVESTOR Day ще бъде част от Investor Finance Forum - единственият по рода си инвестиционен форум на българския пазар и в региона.

Водещи събития на капиталовите пазари, актуални въпроси и решения, свързани с функционирането на пазарите – това са акцентите на дискусионните панели и презентации на срещата на институционалните инвеститори. Участници в дискусиите са: Владимир Савов, зам-председател на КФН, Иван Такев, изпълнителен директор на БФБ - София, Дончо Донев, началник управление „Капиталови Пазари“, Пощенска банка, Красимир Киров, БАЛИП,  Иван Щериев, изпълнителен директор на Македонската борса, Маню Моравенов, зам.-председател на Комисията за корпоративно управление, Илия Лингорски и Константин Проданов, главен инвестиционен мениджър в ПОК "Алианц България.

Участниците в дискусиите ще очертаят макрорамката и предпоставките за развитие на капиталовите пазари в региона. Ще бъдат засегнати силните и слаби страни на бизнес екосистемата у нас. Законовите промени и визията на властите за данъчната политика и начините за увеличаването на атрактивността на капиталовите пазари също ще са част от дискусията.

В следобедните панели публични компании ще направят своите презентации. Сред тях са: Софарма Трейдинг, Стара Планина Холдинг, Спиди, Сирма Холдинг, София Комерс – Заложни къщи АД.

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на Делтасток - генерален спонсор, Пощенска банка - основен партньор на форума, както и с подкрепата на ЕЛАНА Финансов Холдинг, финансова група Karoll, Schroders, ActivTrades, Benchmark Finance, Alaric Capital, Българска фондова борса – София, Варчев Финанс и Финаналитика.

Партньори на форума са Асоциацията на лицензираните инвестиционни посредници (БАЛИП), Асоциацията на управляващите дружества (БАУД), Асоциацията на трейдърите в България и Асоциацията на директорите за връзка с инвеститорите в България.

Повече информация за конференцията може да научите от официалния интернет сайт.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:55 | 11.09.22 г.
fallback