fallback

Колко важна е конкуренцията за един бизнес?

Трябва да имаш поглед върху това, което правят другите, а не да ги копираш, твърди собственикът на Beti Bones

09:37 | 29.06.18 г.

Всеки, който иска да има успешен бизнес, трябва да държи конкуренцията "под око". Изключително полезно и важно е да се следи работата и на другите компании в конкретния сектор. Това коментира в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Изабела Церовска, собственик на Beti Bones.

„Няма как да се открие топлата вода. Много неща вече са направени, но вдъхновението движи самата марка и е важно да имаш поглед върху това, което правят другите, а не да ги копираш“, каза още Церовска, за която хобито неусетно се е превърнало в успешен бизнес.

Тя започва пътя си като предприемач с изработването на бельо, защото ѝ харесва да експериментира с материали и материи. Първите ѝ клиенти са нейни приятели и близки, които я подкрепят и ѝ дават тласък и насърчения, за да направи своето хоби истински бизнес.

Започва сама и работи от дома си, но благодарение на социалните мрежи бързо намира своите клиенти и разширяа поръчките си до около 100 броя на месец.

Церовска разказва, че има много приятели и познати, които се занимават с хендмейд и според нея този вид бизнес няма да изчезне.

Вижте още във видеото. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:21 | 13.09.22 г.
fallback
Още от Bloomberg TV виж още