fallback

Oura представи новото си поколение умни пръстени

Устройствата са с начална цена от 349 долара

20:00 | 03.10.24 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Oura представи новия си умен пръстен Oura Ring 4, който се предлага на начална цена от 349 долара, съобщи CNBC.

Пръстените на компанията следят съня, упражненията, стреса, здравето на сърцето и други показатели, за да помогнат на потребителите да разбират телата си и да правят по-здравословни избори.

Oura обяви, че е разработила нова платформа „Smart Sensing”, която използва алгоритъм и актуализирани сензори за улавяне на по-точни показания за отчитане на нивата на кислород в кръвта, сърдечния ритъм през деня и нощта и смущения в дишането.

Сензорите в пръстена от трето поколение на Oura са изпъкнали и се усещат като малки неравности, но тези в Oura Ring 4 са плоски. Компанията заяви, че това ще даде на пръстена гладка вътрешна повърхност, която носи по-голямо удобство при носене.

Oura Ring 4 се предлага в 12 размера и 6 цвята, включително с ново черно покритие. Предварителните поръчки започват от утре, а доставките – от 15 октомври.

В допълнение към цената на устройството, потребителите ще трябва да плащат членство от 5,99 долара месечно или 69,99 долара годишно. Първият месец е безплатен.

Компанията също така представи и нов дизайн на приложението си, който вече пуска за новите членове. При новото оформление данните на потребителите ще бъдат организирани в три раздела, наречени Today, Vitals и My Health.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:22 | 03.10.24 г.
fallback
Още от Хардуер виж още