fallback

Смартфоните на Lenovo дебютират в България във Vivacom

И трите модела позволяват едновременно ползване на две SIM карти

12:08 | 29.08.14 г.
Автор - снимка
Създател

За първи път в България Vivacom ще представи смартфоните на Lenovo. От следващата седмица в магазините на оператора ще се предлагат трите дебютни за страната модели: Lenovo S860, Lenovo S850 и Lenovo A536.

И трите модела позволяват едновременното използване на две SIM карти. Така потребителите разделят и организират лесно повикванията си от личните и професионалните контакти.

Lenovo S860 се отличава с ултрадълъг живот на батерията, която е 4000 mAh. 

Моделът е със стилен метален корпус и 5,3-инчов HD IPS дисплей, който улеснява отмятането на служебни задължения в движение. Устройството има четириядрен 1.3 GHz процесор и 2GB RAM памет. Телефонът е снабден с 8 МР камера, а операционната му система е Android OS 4.2 (Jelly Bean). S860 е смартфонът, който за първи път позволява да заредите с него друг телефон. За да го направите, просто свързвате двата апарата чрез USB порт.

За по-суетните си клиенти Vivacom предлага смартфона Lenovo S850, който идва със стъклен и лек корпус. Устройството разполага с 5-инчов HD дисплей и с две висококачествени камери – 5МР предна и 13 МР задна, които го правят предпочитан от феновете на социалните медии. Снабден е с 1GB оперативна памет и 16 GB флаш памет, а процесорът е четириядрен и работи с честота 1.3 GHz и с операционна система Android 4.4 (KitKat).

Lenovo A536 е с 5-инчов дисплей с висока разделителна способност, което го прави много удобен за преглеждане на видео съдържание и за бързо сърфиране в интернет. Устройството е снабдено с четириядрен 1.3 GHz процесор и работи с операционна система Android 4.4 (KitKat), което дава възможност за използване на голям брой и разнообразни мобилни приложения.

И трите модела Lenovo могат да бъдат закупени в магазините на Vivacom с тарифен план Net&Call XXL, като Lenovo S860 е на цена от 9.90 лева на месец, а Lenovo S850 - 7.90 лева на месец. 

Преди седмица китайският технологичен концерн се похвали, че навлиза до броени дни на пазара на смартфони в България. Компанията ще представи на българския пазар цялото си портфолио от началото на септември, като вече е подписала договори за разпространение с всички мобилни оператори, както и с редица търговски компании – Технополис, Техномаркет, Зора и др. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:53 | 06.09.22 г.
fallback
Още от Хардуер виж още