fallback

NEXT BASKET ще осигурява доставка до 28 различни държави в Европа

Продажбите в международен мащаб вече ще бъдат лесни и бюджетни дори за новостартиращи бизнеси

12:30 | 22.02.23 г.
Автор - снимка
Създател

Според статистика на Европейската комисия 74% от потребителите в интернет в Европейския съюз (ЕС) са пазарували онлайн през 2021 г., като 42% от тях са направили покупки на стойност между 100 и 500 евро през последните 3 месеца преди проучването.

В същото време се очаква пазарът на електронна търговия в Европа да нарасне с 9,98% в периода от 2023 г. до 2027 г., което ще доведе до пазарен обем от 1,057 трлн. щатски долара през 2027 г.

Тази статистика е краткият отговор на въпроса защо всеки модерен дигитален бизнес трябва да разраства пазарите си на международно ниво. Що се отнася до краткия отговор на въпроса как - името му е NEXT BASKET.

Разширяване към нови пазари с минимална инвестиция

Едно от основните предимства на платформата за онлайн търговия NEXT BASKET е възможността да разширите бизнеса си на нови международни пазари.

Със софтуер за автоматизиран превод и професионални услуги за обслужване на чуждестранни клиенти партньорите на платформата могат да достигнат до клиенти в 28 европейски държави с минимални усилия.

Това позволява на бизнеса да навлезе в нови пазари, без да инвестира значително време или ресурси в езиков превод, международен маркетинг или локализиране на своите предложения.

Рационализиране на доставката

Доставката на продукти в международен план може да бъде логистичен кошмар. Но с NEXT BASKET нещата започват да стоят по съвсем различен начин.

В партньорство с доказани и лицензирани международни доставчици платформата ще предлага надеждна и бърза доставка до 28 европейски държави. Това са именно България, Румъния, Гърция, Кипър, Сърбия, Македония, Унгария, Словения, Чехия, Словакия, Хърватия, Полша, Англия, Малта, Австрия, Франция, Италия, Испания, Португалия, Белгия, Люксембург, Швеция, Норвегия, Холандия, Дания, Литва, Естония и Латвия.

Това дава на предприятията увереността, че техните продукти се доставят навреме и в добро състояние, подобрявайки удовлетвореността на клиентите и стимулирайки продажбите.

Експертна подкрепа и допълнителни услуги

Разширяването на нови пазари може да бъде сериозно предизвикателство за бизнеса, особено при липса на опит в определен регион или държава.

За да направи процеса гладък и да подобри успеваемостта му, NEXT BASKET предлага широк набор от допълнителни услуги за международна търговия. Това включва например:

  • Пълно счетоводно обслужване на бизнеси с международни продажби;
  • Търговски и правни консултации за бизнеси с различен размер;
  • Автоматизиран превод на сайта на местния за всяка държава език;
  • Управление на контактен център на местния за всяка държава език;
  • Потвърждение на поръчки и управление на върнати пратки от всички 28 държави;
  • Локална SEO и маркетингова стратегии и много други.

Списъкът с платени и безплатни услуги на NEXT BASKET наброява 112 различни дейности. В най-пълния си вариант платформата ще предлага и 360-градусово бизнес обслужване срещу 10% от оборота на онлайн магазина.

За бизнеса остава да направи едно - да прибере останалите 90% и да използва комбинацията от технологични иновации, човешка експертиза и инструменти за печалба, с които да расте и да се развива.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:19 | 22.02.23 г.
Още от Софтуер виж още