fallback

Мтел привлече още двама от директорите на Vivacom

Новите кадри на Мтел са Георги Томов и Симеон Донев

13:48 | 14.09.15 г. 2

Още двама души, заемащи ключови постове във Vivacom, застават в редиците на Мтел. Става дума за Симеон Донев, който ще бъде директор на дирекция „Продукти и услуги“, и Георги Томов, който ще е директор направление „Индивидуални клиенти“, съобщават от мобилния оператор.

Донев е завършил „Компютърни системи и технологии“ в Техническия университет в София, а кариерата му в телекомуникационния сектор започва преди 15 години в магазините на Germanos. През годините той е заемал редица ръководни постове. През последните седем години e част от екипа на Vivacom, където заема позицията директор „Продукти и услуги“.

От своя страна, Томов има 12 години опит в управлението на продажбите. Той познава добре българския телеком пазар и има богати познания в потребителското поведение, посочват от Мтел. Във Vivacom той е изпълнявал ролята на директор „Директни продажби“ от 2012 г. насам. Преди това е бил на различни управленски позиции в Germanos, Vivacom и ЕСЕТ България.

Това е поредният трансфер на кадри между Vivacom и Мтел напоследък. В края на юли Мтел обяви, че нейният главен изпълнителен директор Танасис Кацирубас напуска поста си след 5 години и половина в Telekom Austria Group. На негово място застава Александър Димитров, който от 15 години е в бранша, а последният му пост е на главен търговски директор на Vivacom. Димитров ще застъпи на новата си позиция през октомври тази година.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:32 | 14.09.22 г.
fallback