fallback

Предстои юбилейно издание на курса по Facebook маркетинг на Beyond Academy

Задълбоченият курс по Facebook за бизнес ще се проведе за десети път тази есен

17:14 | 27.09.17 г.
Автор - снимка
Създател

24-чaсовият курс по Facebook маркетинг на Beyond Academy е едно от най-популярните и посещавани събития за онлайн маркетинг в България, което ще се състои за десети път тази есен - от 3 октомври до 16 ноември в СТЦ Интерпред.

В рамките на 7 седмици и 24 лекционни часа участниците в обучението ще могат да надградят познанията си и да придобият ясна представа за най-важните маркетингови инструменти на Facebook, тенденциите, които се случват, практически съвети за създаването на съдържание и реклами, както и да получат отговор на въпросите си.

Създателите на Beyond Academy имат за цел да предоставят обучения от нов тип. Те са изградени така, че да обяснят сложните и често неразбираеми или плашещи дигитални познания на ясен и разбираем език, в неформална обстановка и чрез личен контакт с лекторите. В допълнение всеки участник в обученията на академията получава достъп до секретна общност за взаимопомощ и съвети след края на завършен курс.

Лектор на 24-часовия курс по фейсбук маркетинг е Бисер Вълов, един от най-уважаваните дигитални консултантти в България. Професионалният му опит включва 6 години като PR съветник и ръководител на дигитално звено на голяма комуникационна агенция, а от 4 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio.

Бисер е сред първите професионални блогъри на маркетингови теми у нас, стартирал своя блог през 2007 г. Днес не е активен в тази сфера, но е добре познат преподавател, участвал като лектор на десетки различни семинари и конференции за онлайн маркетинг през последните години.

Повече за условията за участие в курса можете да научите на официалния сайт на събитието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:17 | 06.09.22 г.
fallback
Още от Социални мрежи виж още