fallback

Криси Тейген – моделът, който знае ключа към успеха в социалните мрежи

Прочутата съпруга на певеца Джон Леджънд създава интересен за потребителите образ в онлайн пространството

16:07 | 27.07.14 г.

С откровеността си, свръхреакциите си в социалните мрежи и бъбривостта си, не е изненада, че Криси Тейген е смятана за „Дженифър Лорънс в света на моделите“, пише The Daily Beast.

„Мисля, че някои хора смятат така, защото не го възприемам толкова сериозно колкото останалите момичета, тъй като се оплаквам от моделстването“, коментира 28-годишната Тейген в отговор на въпрос за сравнението между нея и актрисата. „Изобщо не го смятам за глупаво. Това е моят живот. Нямаше да съм нищо без това. Но наистина не го възприемам сериозно“.

Същото чувство Тейген изразява няколко дни по-рано, когато се появява в предаването Late Night With Seth Meyers. “Получавам добри пари, за да не мигам 12 часа“, обяснява тя. „Чуйте, трябва да пътуваш, да се срещаш с много хора, забавно е, но не го възприемам много сериозно“.

Тейген отново е абсолютно пряма. И все пак в интервюто тя е критикувана именно за този маниер, който накара всичките ѝ почти половин милион последователи в Twitter да се влюбят в нея.

“Имам много коментари, казващи: „Е, поне Дженифър Лоурънс уважава своя занаят“, а аз си мисля: „Аз толкова уважавам занаята си, но не съм като другите момичета – не съм момиче от корицата“. Според Тейген е нужен талант, за да бъде подобно момиче, а тя самата просто се забавлява. Въпреки това тя категорична, че уважава работата си, но не приема себе си твърде сериозно.

Независимо от това колко „сериозно“ се възприема Тейген, тя със сигурност е успяла в една наистина трудна за работа индустрия. Красавицата се появи на сцената през 2010 г. в брой на Sports Illustrated Swimsuit, където беше обявена за „Новобранец на годината“. Миналата година, за 50-годишнината на списанието, тя получи място на корицата заедно с Нина Агдал и Лили Олдридж. Освен това участва в кампании на марки като Olay, Nike и Gilette Venus, и се снима за известни списания като Glamour, Cosmopolitan и GQ.

Не е изненада, че момичетата и момчетата са обсебени от Тейген. Освен че изглежда добре, очевидно, тя е забавна. Дори има блог, наречен So Delushious, който е посветен на любовта ѝ към храната. Лозунгът на сайта казва всичко: „Лични произволни брътвежи на едно момиче, което обича бекон и не може да бъде дебело“.

Тейген е превърнала Twitter и Instagram в места, в които феновете могат да се чувстват част от живота ѝ – от брака ѝ с певеца Джон Леджънд, от манията ѝ по трите ѝ булдога Пъди, Пипа и Пени, и естествено част от изключително успешната ѝ кариера. Със сигурност страхотният съпруг е една от детските мечти на всяко момиче (както и да има куче, даже две), но да бъдеш модел може ли да бъде амбицията ти в живота?

„Винаги съм искала да бъда учител или исках да правя нещо с храна“, обяснява тях. „Никога не съм мислила, че мога да бъда модел. Все още не мога да се нарека така. Никога не съм смятала, че съм достатъчно висока или достатъчно слаба. [Когато започнах] беше по времето, когато на модните подиуми имаше изключително слаби модели, така че не знаех, че ще успея“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:06 | 13.09.22 г.
fallback
Още от Социални мрежи виж още