fallback

София Ринг Мол: Скоро ще отворим отново детския увеселителен парк

От мола съобщават, че са прекратили партньорството си със собственика на парка, защото не е отговорил на нуждите на пазара и очакванията на клиентите

14:06 | 10.07.15 г. 1

Столичният търговски център София Ринг Мол скоро ще отвори отново детския увеселителен парк, съобщиха от ръководството на мола.

Вчера "Фънтази Паркс енд Геймс" ЕООД, което е собственик на закрития увеселителен парк в мола Funtasy Ring Park, заяви, че се оттеглят от него заради нарушения на договора за наем и „невъзможността да се проведе ясна и открита дискусия с управниците на мола“.

Днес от София Ринг Мол изтъкват, че са взели решение да прекратят партньорството си с "Фънтази Паркс енд Геймс", защото компанията не е успяла да отговори на нуждите на пазара, очакванията на клиентите и стандартите на мола, нито да изпълни своите договорни задължения.

“Съвсем скоро ще отворим отново детския увеселителен парк. Ангажираме се да създадем най-добрата зона за забавления в София за всички възрасти”, посочва в съобщението Никос Ксеталис, генерален мениджър на София Ринг Мол.

От мола отчитат още постоянно нарастване на посетителите.

Funtasy Ring Park, представен като най-големия увеселителен парк на закрито на Балканите, бе открит в началото на декември миналата година с инвестиция за 4,5 млн. евро. Самият мол отвори врати месец по-рано  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:50 | 10.09.22 г.
fallback