fallback

Следващото BMW 7-Series излиза след седмица

Карбоновата архитектура и въздушно окачване са само част от иновациите

09:24 | 04.06.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Новата генерация на флагманския модел на BMW ще бъде представена на 10 юни, съобщават от германската компания, разпространявайки официално тийзър видео на модела.

Кадрите не разкриват много, но все пак става ясно, че следващата 7-Series залага на еволюционен дизайн и ще се предлага в стандартна и удължена версия.

Няма да липсват обаче и напълно нови неща. Челните светлини, например, ще бъдат лазерни, а структурата на автомобила ще разчита на "карбоново ядро", изработено от армирана с въглеродни нишки пластмаса (CFRP), благодарение на което общата маса ще бъде редуцирана с около 130 кг в сравнение с настоящия модел.

При новата генерация окачването и на двата моста ще бъде въздушно, като ще има функция за самонивелиране, сочи информацията. Гамата от мотори ще бъде представена изцяло от нова генерация бензинови и дизелови TwinPower Turbo агрегати, като се очаква и нова трансмисия Steptronic.

Става ясно още, че моделът ще има дистанционна система за автоматично паркиране, за чието сработване няма да има нужда от шофьор в купето. Сред технологиите в интериора ще присъства и новата инфо-развлекателна система, разширена с технология BMW gesture control (управление чрез жестове).

Всички подробности за новата генерация на BMW 7-Series ще станат ясни на 10 юни. Пред публика автомобилът ще се появи във Франкфурт през септември.

Видеото на модела вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 10:12 | 29.08.22 г.
fallback
Още от Новини виж още