fallback

Орешарски назначи 17 заместник-министри

Людмила Петкова е назначена за зам.-министър на финансите, а Анна Янева за зам.-министър на икономиката и енергетиката

19:29 | 13.06.13 г. 4
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Министър-председателят Пламен Орешарски назначи 17 заместник-министри, съобщиха от пресслужбата на Министерския съвет.

Ангел Величков е назначен за зам.-министър на външните работи. Тодор Чуров е назначен за зам.-министър на външните работи. Людмила Петкова е назначена за зам.-министър на финансите. Неджми Али е назначен за зам.-министър на отбраната. Иван Иванов е назначен за зам.-министър на отбраната. Анна Янева е назначена за зам.-министър на икономиката и енергетиката.

Лазар Лазаров е назначен за зам.-министър на труда и социалната политика. Светлана Дянкова е назначена за зам.-министър на труда и социалната политика.

Росица Янкова е назначена за зам.-министър на труда и социалната политика. Бюрхан Абазов е назначен за зам.-министър на земеделието и храните. Чавдар Георгиев е назначен за зам.-министър на околната среда и водите. Бойко Пенков е назначен за зам.-министър на здравеопазването. Чавдар Славов е назначен за зам.-министър на здравеопазването.

Мукаддес Налбант е назначена за зам.-министър на образованието и науката. Велислава Кръстева е назначена за зам.-министър на културата. Васил Василев е назначен за зам.-министър на културата. Мая Тодорова е назначена за зам.-министър на младежта и спорта. По-рано през деня лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че забавянето на назначения на заместник-министри и областни управители с близо 20 дена е заради натиск от страна на ДПС върху левицата. 

(БНТ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:58 | 13.09.22 г.
fallback