fallback

Изложението "Техномебел" отчита силно международно присъствие

Освен традиционните изложители от България, ще участват компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния и Турция

10:57 | 12.04.17 г.
Автор - снимка
Създател

Специализираното изложение "Техномебел", което ще се проведе в Интер Експо Център-София от 24 до 28 април, срещайки професионалистите в мебелното производство, отчита силно присъствие на международни компании. Освен традиционните изложители от България, ще участват компании от Германия, Гърция, Италия, Македония, Полша, Румъния и Турция.

Посетителите на "Техномебел" ще открият най-новите декори на плочи, работни плотове, мебелни вратички, функционални и ергономични механизми, дизайнерски обков, уреди за вграждане, мивки, смесители и още много продукти. Изложението е сред водещите бизнес събития за региона и платформа за осъществяване на b2b срещи, осъществяване на професионални форуми и демонстрации.

Чуждестранен интерес към "Светът на мебелите"

Паралелно с "Техномебел", както и през последните пет години, ще се проведе и "Светът на мебелите" – специализирано изложение за всички видове мебели и интериорен текстил, определян като форум за срещи и генериране на нови идеи в интериорния дизайн, вътрешната архитектура и обзавеждането.

За поредна година чуждестранните посетители на двете изложения имаха възможност да се включат в Hosted buyers program, която дава отлична възможност за b2b срещи, създаване на нови контакти и развитие на бизнеса. Организаторите на Светът на мебелите, на което 90% от участниците са български производители, отчитат силен интерес на посетители от чужбина.

На обща площ от 14 500 кв.м продуктите си ще представят 180 фирми, показвайки най-новите технологии и изделията (моделите) на повече от 350 световни компании.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:21 | 09.09.22 г.
fallback
Още от Специални предложения виж още