fallback

Tetra Brik Edge – най-новото в опаковките за напитки

Новата картонена опаковка е с характерна разпознаваема форма, по-голям отвор и наклонена горна част

09:00 | 21.03.16 г.
Автор - снимка
Създател

Тетра Пак®, компанията, чийто слоган е „Запазва доброто”, представя нова картонена опаковка – Tetra Brik Edge. С характерна разпознаваема форма, по-голям отвор и наклонена горна част, тя осигурява повече удобство и по-добро потребителско преживяване.

И това съвсем не са най-важните предимства на Tetra Brik Edge. Непрозрачната картонена опаковка предпазва от пряката слънчева светлина и въздуха и така съхранява ценните съставки в продуктите. Разбира се, причината за това високо качество на съхранение на продуктите в опаковките се дължи на  материалите, които я изграждат – както останалите продукти на компанията, новата опаковка се състои от няколко защитни слоя.

Новата опаковка носи съществени ползи не само за потребителите, а и за бизнес партньорите на Тетра Пак®. Наклоненият горен панел предпазва капачката, когато опаковките се подреждат една над друга на регала или в склада. Този детайл, заедно с отлично организираните логистични дейности, съществено повишава ефективността при съхранението и дистрибуцията.

Използваните материали в опаковката Tetra Brik Edge осигуряват здравина и стабилност, едновременно с по-лесни възможности за печат върху нея. Това е добро допълнение към основната функция на опаковката за предпазване на млякото от външни фактори, като влага, въздух и светлина.

Верея на ОМК е брандът в България, който в момента се възползва от предимства на опаковката Tetra Brik Edge. Прясното мляко Верея е  добре защитено, а символът на тази защита е още по-лесно разпознаваем по рафтовете в магазините. “Опаковката Tetra Brik Edge ни носи непосредствени ползи във все по-конкурентния пазар на напитки. Опаковката пести място в складовете и магазините и намалява разходите при транспортиране. И изглежда фантастично на палета”, споделят от ОМК.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 02:09 | 14.09.22 г.
fallback
Още от Специални предложения виж още