fallback

Националният бизнес форум в подкрепа на предприемачите

Ерхард Бузек е готов да помогне на българския малък и среден бизнес в намирането на финанси, пазари и партньори

15:05 | 24.02.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Безспорно, НАЙ-ПОЛЕЗНОТО събитие за представителите на МАЛКИЯ И СРЕДНИЯ БИЗНЕС - Национален бизнес форум: “Европейски фондове и програми за периода 2016 – 2017 г. Планът Юнкер и новите банкови условия и финансови инструменти” - 16 март 2016 година в София Хотел Балкан (Шератон), организиран от Сдружение за подпомагане на малкия и среден бизнес - Обединени Бизнес Клубове.

·     За пръв път ще имате възможността да се запознаете по-конкретно с програми, фондове и отворени процедури, управлявани директно от Европейската комисия, по които се кандидатства директно в Брюксел.

·     Ще разберете как да достигнете до Вашите бъдещи европейски партньори за участие в съвместни проекти, намиране на пазари в Европа и света.

·     Ще научите и намерите нови начини за банково и алтернативно финансиране на Вашите идеи и проекти.

·     Ще разберете как да обменяте полезен опит и как да подобрите както Вашата квалификация, така и тази на Вашите работници и служители.

·     Ще научите как и по какъв начин да споделяте Вашите проблеми и предложения пред местни, национални и европейски власти, така, че те да намират своите решения.

·     Ще имате възможност да зададете Вашите въпроси на нашите гости и лектори - представители на Европейския парламент, Европейската комисия, български ресорни министри и експерти.

·     Ще се запознаете с един голям приятел на България – бившият вицеканцлер на Австрия и правителствен комисар по разширяването на Европейския съюз (ЕС) и извънреден координатор на Пакта за стабилност за Югоизточна Европа Ерхард Бузек. Днес, в качеството си на Президент на Виенския икономически форум, Директор на Института на дунавските държави и Координатор на Инициативата за сътрудничество в Югоизточна Европа (SECI), Бузек е готов да помогне на българския малък и среден бизнес в намирането на финанси, пазари и партньори.

За допълнителна информация относно Националния бизнес форум – София 2016 можете да се обаждате на тел. 0894 377 977 или да пишете на events@ubclubs.eu , както и да следите официалния сайт на ОБК или фейсбук страницата United Business Clubs-Bulgaria

Краен срок за записване за участие: 10 март 2016 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 06:10 | 12.09.22 г.
fallback
Още от Специални предложения виж още