fallback

Sales Force (Next Consult) и Oracle на IAB Forum 2016

Билетите за шестото издание на Националния форум на дигиталната индустрия вече са в продажба

14:01 | 19.02.16 г.
Автор - снимка
Създател

Early Bird билетите за шестото издание на Националния форум на дигиталната индустрия вече са в продажба. Организаторите разкриват подробности по програмата.

Как се следи цифровият footprint на компаниите в интернет пространството и как да се използва тази информация оптимално от маркетолозите? Как се унифицира обратната връзка с клиентите през цифрови канали? За Digital Marketing & Social и управлението на големи бази данни и още много от Sales Force (Next Consult) и Oracle на IAB Forum 2016 -  Digital Run!

Лидерите в дигиталната индустрия в България се събират за шести път на форума, организиран от Interactive Advertising Bureau Bulgaria (IAB), за да разгледат ключовите принципи и тенденции за бранша през годината.

Купете Early Bird билет с 30% отстъпка от цената сега!

На миналогодишното издание видяхме възможности на технологичните платформи за поведенческо таргетиране за направата на имидж кампании.

Видео коментар на Емил Олованов, директор Балкани в Crimtan, за инвестирането в мобилна реклама и използването на данни при подобряването на конверсиите от IAB Forum 2015:

Също така Велизар Величков, търговски директор и акционер на Grabo.bg, разкри интересни факти за груповото пазаруване в България. Презентацията може да видите тук.

За подробности следете сайта на събитието.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 11:48 | 25.08.22 г.
fallback
Още от Специални предложения виж още