fallback

"Препоръчвам го без колебание на всеки екип!"

Кралят на продажбите Бърни де Суза ще изнесе две обучения в рамките на един ден на 14 май в София

13:34 | 22.04.14 г. 1
Автор - снимка
Създател

Бърни де Суза

След по-малко от месец България ще посрещне краля на продажбите! Бърни де Суза ще изнесе 2 обучения в рамките на един ден на 14 май в Интер Eкспо Център, София. 

Бърни де Суза е бил лектор на конференции заедно с имена като Робърт Кийосаки (автор на книгата "Богат татко, беден татко"), австралийския автор на бестселъри Алън Пийз и много други. Една от конференциите, които той е водил, е с 220 директори и мениджъри от цяла Великобритания. Той обяснява, че е пожънал толкова голям успех, тъй като неговите умения и експертиза са паснали идеално на професионалистите, които искат да печелят повече клиенти чрез подобряване на комуникационните си умения.

Основните аспекти на лекцията са свързани с това как да изграждате доверие с клиентите и как да използвате ключови думи, които ще повлияят на всички, с които разговаряте.

Сър Клайв, представител на Британската олимпийска асоциация и част от тази конференция, споделя, че по принцип не дава препоръки за лекторите, но Бърни е човек, който го е впечатлил. Той казва: “Записвах си всичко и всичко, което той каза, беше много релевантно и достъпно за разбиране и от гледна точка на бизнеса, и на продажбите и дори на спорта.”

Кевин Холинрейк, управляващ директор на Hunters Property Group, добавя: “Бърни е известен и уважаван лектор и той определено вдъхнови нашия екип с неговите съвети за продажби и ключови думи - хората нямаха търпение да се върнат обратно в офиса и да ги приложат на практика. Препоръчвам го без никакво колебание на всеки екип!”

Ако искате да се убедите лично в силата на думите при продажбения процес, до 6 май може да се възползвате от промоционални цени, като направите регистрация за двама или повече посетители. Желание за участие в семинара King of Sales може да заявите на kingofsales.eu.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:22 | 13.09.22 г.
fallback
Още от Специални предложения виж още