fallback

Върхът на ски хотелите в България - Ястребец Уелнес и Спа

Представяме ви мненията на гости на хотела, споделени в сайтове и социални мрежи

09:10 | 23.01.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Решихме да ви представим хотела, като споделим различни впечатления и коментари, описани от наши гости. Искате ли да се чувствате като тях?

mia_calmia (46) - Добро място за отмора!

Хотел Ястребец е изискан и стилен хотел, напълно отговарящ на звездите, които притежава. Той не е просто един от множеството луксозни и лъскави хотели, той е място, където се чувстваш наистина специално и уютно - аз лично останах запленена от мебелите и интериора; от чудесната кухня в ресторанта; от басейна и спа-зоната, и особено от билковата баня. Като добавим, че пистите са на крачка разстояние и самият хотел се намира високо в планината, усещането за пълно откъсване от градската среда е съвсем реално.

petarpetrov82 (43) - 6 звезди за ски!

Върхът на ски хотел в България. На самата писта, собствен детски лифт, гурме ресторант, прекрасно спа, пиано бар, винарна и т.н.Това е мястото за ски в БГ.

Minase (23) - Перфектно!

Лукса си е лукс! Много ми хареса! Персоналът е много любезен и наистина се стараят да ти угодят :) Има вътрешен басейн, който работи през зимата. В ресторанта е малко скъпо, но си заслужава. За стаите няма какво да говоря- модерни и луксозни, и удобни! Гостите бяха много приятни хора.

vagorr (45) – Отлично!

Един от най-хубавите и най-скъпите хотели в Боровец е Ястребец. Посещавал съм го няколко пъти вече. Условията са перфектни и си заслужава звездите и цената. Хотелът е много посещаван и уютен. Харесва ми, че няма проблем с паркирането, както се получава при другите хотели понякога. Всичко е удобно, стаите са чисти и светли. СПА центъра е невероятен, отношението на персонала е страхотно. Зимата хотелът е идеален за скиорите, за тях има всякакви удобства. Лятото хотелът е истинското спасение от летните жеги, а наоколо има много места за разходка сред природата.

Renetka (32) - Перфектно!

Аз също съм много доволна от хотел Ястребец. С удоволствие бих ходила там и за в бъдеще. Спа центърът е много добър. Обслужването е повече от добро. Уют, топлина, спокойствие...така мога да опиша този прекрасен хотел!

Заповядайте да съберете Вашите лични впечатления! Очакваме Ви за една незабравима зимна почивка!

Мненията и коментарите, описани горе са взети от: http://www.trivago.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:11 | 24.08.22 г.
fallback
Още от Специални предложения виж още