fallback

Гено Тонев ще е лектор на Клуб Investor.bg за капиталовите пазари

SOFIX се понижава за четвърти пореден ден днес, което поставя въпроса как да се управляват инвестициите в текущата ситуация

12:09 | 17.06.13 г. 1
Автор - снимка
Редактор

Гено Тонев. Снимка: Личен архив

Гено Тонев ще е третият лектор на Клуб Investor.bg посветен на капиталовите пазари, който ще се проведе на 25 юни 2013 г. от 18 ч. в Гранд хотел София. Гено Тонев работи в сферата на капиталовите пазари от 2000 г. Има лиценз за брокер и инвестиционен консултант, издадени от КФН. От 2006 г. е инвестиционен консултант в УД Юг Маркет Фонд Мениджмънт АД, а преди това е брокер в ИП Юг Маркет. Завършил е висшето си образование със степен магистър по финанси в Стопанска академия Д.А. Ценов, гр. Свищов.

Другите двама лектори са Алекси Андонов, професионален инвеститор на българския и унгарския капиталов пазар и Владимир Малчев, управител на Бул Тренд Брокеридж. И двамата са изявени практици в търговията с акции.

Investor.bg очаква включването на още един лектор.

SOFIX се понижава за четвърти пореден ден, което поставя остро въпроса как да се управляват инвестициите в текущата ситуация. Българският основен индекс SOFIX се повиши с около 50% в последните 12 месеца и е на близо 4-годишен връх. Дали индексите ще поемат отново нагоре или това беше максимумът им, предстои да чуем на Клуб Investor.bg.

Институционални партньори на клуб Investor.bg са: БФБ - София, Ърнст и Янг България, Hermes Gift, Домейн Бояр, Bulgaria ON AIR, Дакси и ГБИТК. Цена за единично посещение: 45 лв (с ДДС) Цена за членове на Клуб Investor.bg: 30 лв. (с ДДС) Цена за студенти и ученици: безплатно (при показване на актуална студентска/ученическа книжка) За регистрация тук.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 13:58 | 14.09.22 г.
fallback