fallback

Какво се случва в българското земеделие?

Накъде върви пазарът за земеделска земя и какво се случва с преговорите за реформа в ОСП, ще са основните теми в предстоящия Клуб Investor.bg

16:24 | 26.04.13 г.

Какво се случва на пазара за земеделски земи и задълбочават ли се разликите в цените на първичния и вторичния пазар, е една от темите, които ще бъдат дискутирани в предстоящата среща на Клуб Investor.bg. От срещата ще стане ясно какви са позициите на двете страни - отдаващите земя под аренда и производителите на селскостопанска продукция.

Участниците в срещата ще обсъдят още и какво могат да очакват земеделските производители през новия програмен период (2014 – 2020 година).

Специален гост на клуба е европейският депутат Мария Габриел, която ще разкрие докъде са стигнали разговорите за реформата в Общата селскостопанска политика (ОСП) в Брюксел. Модератор ще бъде Ивайло Тодоров, главен секретар на Асоциацията на земеделските производител в България (АЗПБ).

Лектори са главният секретар на Българската асоциация на фермерите Теодор Иванов, управителят на портала Niva.bg Антон Андонов, изпълнителният директор на Риъл Булленд Валентин Карабашев, както и д-р Кирил Величков, който е ръководител „Европейски проекти и финансови институции“ в СИБАНК.

Срещата на клуба е на 8 май 2013 година.

Повече подробности за събитието, програмата и регистрацията можете да откриете тук

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:49 | 12.09.22 г.
fallback