fallback

Вин Морар: Продавайте желание, не потребност!

Професорът по предприемачество ще даде ценни съвети за успеха при старта и кариерата

13:32 | 03.10.12 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Вин Морар. Снимка: личен архив

Как да успеете при старта на вашия бизнес? Как да успеете при разширяването му? Какво е важно, за да сте успешни в кариерата си и като индивидуалист във всичко, с което се захванете?

Това са само няколко от темите, които ще засегне в утрешната си презентация по време на Club Investor асоциираният професор в Университета в Твенте Вин Морар, който е запознат отблизо с малкия и среден бизнес в България благодарение на работата си с над 80 собственици на бизнес и мениджъри от висше и средно управленско ниво през последните 10 години.

„Продавай на потребителите си онова, което те искат, а не онова, от което имат нужда или което си мислиш, че е добро за тях“. Това е водещото послание на Морар за успеха в началото на всеки бизнес.

Предприемачът ще даде и насоки за това как да превърнем служителите си в компанията в „предприемачи в налична компания“, така че да носят директна отговорност за превръщането на идеите в успешно приключени продукти или услуги. „Елиминирайте йерархията и дайте тотална свобода на служителите си, насърчете ги да идентифицират клиентите cи, приемайте по-често проекти, отколкото задачи и отговорности“, за част от препоръките на Морар.

Ако все още не сте се записали за клуба, може да го направите бързо и лесно тук!

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:52 | 12.09.22 г.
fallback