fallback

Клуб Investor.bg: Къде да инвестираме - на БФБ-София или в чужбина?

Лекторите Александър Николов, Алекси Андонов и Николай Грънчаров ще обсъждат перспективите пред пазарите в следващите 12 месеца

11:47 | 07.04.11 г. 2

Перспективите пред българския и глобалните фондови пазари е темата на първата за тази година среща на Клуб Investor.bg. Тя ще се проведе на 14 април 2011 г. в столичния хотел Хилтън от 18:30 ч.

Къде да инвестираме - на БФБ-София или в чужбина, както и какви са перспективите в следващите 12 месеца са въпросите, на които лекторите и публиката ще търсят отговори.

Своите виждания по темата ще представят Александър Николов, заместник-председател на Съвета на директорите на Карол Капитал Мениджмънт, Алекси Андонов, професионален инвеститор, изпълнителен директор на Витоша Българо-Унгарско Инвестиционно АД и Николай Грънчаров, началник на брокерския отдел в Емпорики Банк България.

Какви уроци научиха инвеститорите от финансовата криза през 2008-2009 г. и какъв трябва да бъде подходът ни на пазара, за да управляваме успешно инвестициите си, е част от лекцията на Александър Николов.

Краят на света отново ще се отложи, заяви Алекси Андонов през декември 2008 г. по време на предишен Клуб Investor.bg и само два месеца преди световните фондови пазари да ударят дъната си. Сега очакваме той да сподели какви са очакванията му за следващата година.

Форматът на събитието включва един час представяне на позициите на лекторите, след което ще последва дискусия с гостите на срещата. След края на официалната част ще има коктейл.

Повече за събитието можете да прочетете в в специалната секция Клуб Investor.bg. За участие в срещата може да се регистрирате тук.

Клуб Investor.bg се осъществява благодарение на генералния спонсор на събитието Emporiki bank Credit Agricole Group  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 17:10 | 07.09.22 г.
fallback