fallback

Дизайнерски решения за офиса

Офис мебелите от ново поколение вече се сглобяват за минути

15:58 | 05.01.10 г.

Дизайнът на офис мебелите и обзавеждането напоследък става все по-креативен, иновативен, стреми се към по-голяма функционалност, устойчивост и гъвкавост, а някои от предметите и аксесоарите направо ще ви изненадат с вдъхновението и възможностите, които предлагат. Интериорните решения, особено що се отнася до бизнес средата, се стремят да предлагат повече удобство и независимост без да лишават хората от комфорт.
 
Ето защо не е чудно, че вече са факт най-ергономичният стол в света, създаден, за да подкрепи не само тялото, но и ума, офис обзавеждане, което е 94% рециклируемо, plug and play модулна система, при която не се нуждаете от болтове и дюбели, за да сглобите мебелите.
Във времена, когато времето е най-ценният ресурс на човечеството, дизайнерите се опитват да се съобразят с това и създават мебели, които не изискват специални умения и техническо оборудване за сглобяването им. В повечето офиси хората разчитат на интелектуалния труд, ето защо там едва ли ще намерите занаятчийски пособия като отвертки, болтове, инструменти за пробиване на стени или мебели. Същевременно мебелите трябва да са достатъчно устойчиви за тежките папки, канцеларски материали и консумативи, които се поставят отгоре им.
 
Системата за сглобяеми офис мебели plug and play предлага точно това – не се изискват никакви допълнителни средства за сглобяването на мебелите освен самите предмети, които всеки човек в офиса може да превърне учудващо бързо от множество отделни елементи в бюро, стол, преграда, етажерка или плот.
Идеята, която е водила дизайнерите по пътя на проектирането на тази система за офис мебели е „сглобяването на мебелите трябва да е толкова просто и приятно като да си направиш чаша кафе“ - нещо, което всеки в офиса може да направи. Ето защо не случайно това ново поколение мебели се представя като обзавеждане от бъдещето.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 12:46 | 08.09.22 г.
fallback