fallback

Какво казва чантата за приносителя си

За някои чантата е аксесоар, за други необходимост, трети имат колекция и подходящ модел за всеки случай

15:52 | 30.11.09 г.

За мнозина чантата е важен аксесоар, който се подбира внимателно, носи се дълго и много хора не жалят пари за нея. Малка, голяма, кожена, от плат, едноцветна или с много прегради – чантата казва много за притежателя си.
Чанта за рамо – този тип чанти избират разумните, практични натури, които преценяват внимателно ситуацията и обикновено взимат правилни решения.
Дизайнерски чанти – онези, които държат на марковите аксесоари, обичат да се наслаждават на живота, лукса и да си угаждат. Освен всичко останало те искат хората да го знаят.
Имитации – любителите на този тип чанти обикновено поставят преграда между себе си и околния свят, те не винаги са открити, а обичат да имат различни лица пред хората. Тук рискът да попаднат на лошо копие е много голям, ето защо такъв тип хора обикновено имат добър вкус.
Чанта тип портмоне – този тип хора нямат нужда да носят целия си живот със себе си, те са свободолюбиви и не обичат да се обвързват или идентифицират с място или предмети.
Голяма чанта – говори за тип хора, които обичат да се чувстват подготвени и сигурни във всяка ситуация. Такива хора се обграждат с много вещи, обичат да имат всякакви полезни неща в себе си и да не разчитат на друг.
Бляскава чанта – притежателите на такъв тип чанти искат да бъдат забелязани, те демонстрират увереност и самочувствие.
Семпла – удобна, от естествена материя, без крещящи елементи – тези хора са отворени, приятелски настроени, индивидуалисти, които разчитат на личните си качества, а не на лъжливия имидж, който биха могли да създадат с аксесоарите или дрехите си.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:56 | 01.09.22 г.
fallback