fallback

Яхтеният интериор на бъдещето

Silverlining, заедно с пет дизайнерски студия, разработиха яхтен интериор на 21-ви век

15:35 | 16.09.09 г.

През февруари тази година английската мебелна компания Silverlining се обърна към четири световно известни дизайнери на яхти - Bannenberg & Rowell Design, Eidsgaard Design, Michael Leach Design и Rémi Tessier с предложение за съвместен проект за визията на интериор на бъдещето за супер яхта.
 
Всяко дизайнерско студио ще излезе с предложение и концепция за морската визия на 21-ви век.
 
Резултатите от съвместната работа ще бъдат публикувани в книгата „Silverlining: Дизайн, Иновации, Майсторство на 21-ви век“, която ще бъде публикувана на английски и руски. Книгата ще бъде представена за първи път на яхтеното шоу в Монако заедно с построени модели от съдържанието й.
 
Съвместната работа на дизайнерите е родила пет доста различни проекта. В един акцентът е върху новите технологии и съвременно майсторско изпълнение, в друг – използването на нетрадиционни екологично чисти материали и съвременен стил за приятно прекарване на борда. С всеки дизайнер компанията е работила по отделно като е отчитала желанията на индивидуалните им клиенти.
 
Резултатите ще могат да се видят в новите яхти на Michael Leach Design и Bannenberg & Rowell, които ще бъдат пуснати във вода през следващата година.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 14:10 | 09.09.22 г.
fallback