fallback

Пътеводител за подаръци за милиардери

Business Insider изготви перфектния списък с подаръци за милиардерските семейства

12:16 | 19.12.11 г. 3
Автор - снимка
Създател

Когато парите не са проблем е много трудно да се намери перфектният подарък за всеки в семейството. В Business Insider знаят колко е трудно на милиардерите да намерят време между игрите на голф и спа процедурите, за да помислят за подаръци за своите близки. Затова и са направили кратко проучване на най-шикозните и скъпи подаръци. 

От сайта са убедени, че са намерили перфектния подарък за всеки член на милиардерското семейство. А сутиенът за 2,5 млн. долара със сигурност ще се хареса на всяка любовница.

В списъка, разбира се, има няколко предложения от коледния каталог на луксозната търговска верига Neiman Marcus, от който световните знаменитости и богаташи избират подаръци за себе си и своите близки.

Коледната книга, издадена за първи път през 1926 година, се превърна в ежегоден каталог на скъпи, оригинални подаръци, сред които има и по-прозаични, като например сребърни обеци за 95 долара. Компанията ще дари 10 000 долара на организацията за осигуряване на безопасна питейна вода на развиващите се страни Water.org при покупка на фонтан на Wet за 1 млн. долара.

Изданието излиза през тази година на фона на атаките срещу богатите от различни страни, включително протестното движение "Окупирай Уолстрийт" и световните му клонове. Освен това се очаква спад от 20% на бонусите в инвестиционното банкиране, а фондовите пазари продължават да са нестабилни.

Вижте предложенията на Business Insider в галерията!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 01:32 | 13.09.22 г.
fallback
Още от Галерия виж още