fallback

Кои са наследниците на едни от най-богатите хора в света?

Децата на богаташите се радват на свободата да не мислят за прехраната си и често участват в семейния бизнес

13:30 | 09.02.11 г.

Сестрите Хилтън са сред най-големите късметлийки, като освен пари имат и свободата да правят каквото им е интересно в живота. Снимка: Getty Images

Всеки родител се надява и иска да помага на децата си. В някои случаи това означава да плаща месечната вноска по кредита за кола, а в други – да купи жилище на отрочето си. За някои родители обаче помощта и грижата се изразяват в прехвърляне на контролен пакет акции в големи корпорации или делегирането на бюджети за милиарди на синовете и дъщерите им.

Големите богатства се прехвърлят от родителите към децата им, които поемат щафетата в контролирането както на бизнеса, така и на имиджа на известната фамилия, се казва в публикация на CNBC.

Независимо дали решат да се отдадат на разрастване на семейния бизнес или заложат на запазване на богатството без амбиции за неговото увеличаване, възможностите, които се откриват пред наследниците, обикновено са големи и не са често срещани.

Вижте кои са „щастливците“, които са изтеглили късметлийския билет при раждането си по отношение на материалните придобивки и не са принудени да мислят за това как да подсигурят бъдещето си в галерията от снимки.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:44 | 13.09.22 г.
fallback
Още от Галерия виж още