fallback

Най-добрите места за празнуване на Нова година

В края на декември много хора вярват, че както прекарат първите часове на новата година, такива ще са следващите дванадесет месеца от живота им

14:41 | 08.12.10 г.

На Таймс Скуеър в Ню Йорк посрещането на Нова година е наистина забавно, но това не е единствената алтернатива за купонджиите. Снимка: Flickr

Таймс Скуеър в Ню Йорк Сити е синоним на новогодишно парти, шумни купони и много забавления в края на декември. И въпреки че е обществена тайна, фактът, че колкото и цветно, пълно с хора, забавно и интересно да е мястото, на което ежегодно се събират милиони хора, то има и редица неудобства (свързани с огромната маса хора, студа, високата цена на напитките и липсата на тоалетни).

Независимо от това обаче милиони по света избират именно това място за посрещaне на Нова година. За онези, които не са склонни да направят компромис с удобствата си за сметка на изкарването на празника в стил хипи, по света има и други градове, в които си заслужава да посрещнете новата година.

Независимо дали предпочитате края на годината да е изпълнен с фойерверки, да е шумен, с концерт на рок енд рол банди, да има традиционни обичаи или религиозни моменти, да го прекарате със семейството си или приятели, а защо не и с непознати, или пък комбинация от всичко това, по света има места, които предлагат различни форми и начини на забавление.

И така, кои градове какви форми на забавление предлагат за търсачите на празнични усещания? Вижте сами в класация на CNBC.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 15:17 | 10.09.22 г.
fallback
Още от Галерия виж още