fallback

Mercedes Viano – кабинет в колата

Моделът предлага пълен комфорт на пътниците с кожен салон, LCD монитор, мултимедия, вграден хладилник

12:33 | 12.03.10 г.

Проектът на Redline Engineering за Mercedes Viano е интересен със своите иновативни решения в областта на интериорния дизайн, използването на нестандартни материали и инженерни решения, съчетани с марката автомобили, която е известна с това, че винаги изпипва моделите си.
Дизайнът на колата отделя купето на пътниците от това на шофьора. Преградата е спускащо се стъкло с вграден LED монитор с диагонал 32 инча. Екранът може да прожектира образ от няколко източника - DVD плейър, сателитна телевизия, KVH приемник.
Колата разполага и с Hi-End аудиосистема, изградена на базата на Focal, Steg, AudioSystem, JL Audio.
Част от стилния и удобен интериор са креслата в помещението зад купето на шофьора - две седалки, които осигуряват добрия комфорт на Mercedes CL-класа 216.
Между столовете има конзола с вътрешни отделения за съхранение на малки вещи, която е полирана с матово покритие от въглеродни фибри и Alcantara. На повърхността на конзолата се намира и система за контрол на управлението на мултимедийна система в автомобила.
В автомобила е инсталиран и хладилник, има специално място за чаши, както и сейф.
Друг важен детайл от интериора е пълната промяна на цветовете в обзавеждането на салона – направена е пълна замяна на цвета на салона със стандартните шоколадово-кремави нюанси. Всички пластмасови детайли са облицовани с кожа, или боядисани в цвета на материала с помощта на тактилен лак.
Шумоизолацията на кабината е направена от най-високо качество. Последната щриха от стилния интериор са двете завеси, които прикриват прозорците на колата.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:44 | 07.09.22 г.
fallback