fallback

Ascent от Vertu

Новата колекция е направена от космически сплави и продължава традицията с оригинални музикални парчета, композирани специално за телефоните на Vertu

09:35 | 17.05.10 г.

Производителят на мобилни телефони Vertu обяви стартирането на новата си колекция Vertu Ascent. Основните мотиви на новата колекция са силата, скоростта и иновациите в чисто технологично отношение. Дизайнът и новите възможности на новите модели вървят в крак с бързо променящите се условия на динамичния начин на живот.
 
Корпусът на Ascent за първи път е изцяло направен от алуминий, използван за космически цели. Колекцията е изпълнена в два варианта, като освен алуминий, в нея е използван и титан.
 
Vertu Ascent е снабден с GPS система и предварително инсталирани карти на повече от 190 страни по света, както и 32 GB вътрешна памет за съхраняване на снимки и видео клипове.
За компанията Vertu е характерен безкомпромисния подход към качеството на изпълнение и вниманието към детайла – това най-добре личи в изработването на предната част на Vertu Ascent.
 
Часовникът има хронометър, както и система за измерване на местно време, което автоматично се „открива“ от телефона в зависимост от местоположението на собственика му. Когато апаратът е в роуминг, часовникът показва и „домашното“ време.
 
Vertu Ascent е снабден с висококачествена 5-мегапикселова камера с автофокус и леща, защитена от сапфирно стъкло, което осигурява оптимална яснота. При сърфиране в интернет телефонът показва както вертикална, така и хоризонтална ориентация на страницата.
 
Линията Ascent продължава традицията на създаване на уникални мелодии за всички телефони на Vertu. Тук музиката, с която звъни устройството, е написана по проект, воден от легендарните Джеймс Лавел и Пабло Клементс от британското дуо Unkle  
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 22:33 | 13.09.22 г.
fallback