fallback

Samsung вкарва таблетите си в кафе веригата illycaffè

Партньорството ще насърчава творчество, иновации и страст чрез технологии и вкус

13:45 | 22.01.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор

Samsung и illycaffè не са непознати един за друг партньори. След сътрудничеството на двете компании в SOHO Samsung Galaxy Studio в Ню Йорк през ноември и на Consumer Electronics Show 2014 в Лас Вегас в началото на януари, италианската премиум верига и глобалният технологичен лидер се споразумяха да започнат ново дългогодишно международно партньорство.

Samsung ще предоставя занимателно high tech забавление и различни услуги в магазините на illycaffè, а illycaffè ще осигурява ненадминато кафе изживяване в шоурумите и по събитията на Samsung в целия свят.

Samsung ще осигури на illycaffè селекция от мобилни устройства Galaxy, включително таблети, други смарт устройства и дигитални решения, както и мобилни приложения и допълнителни иновативни решения, специално създадени за продуктите и магазините на illycaffè. Samsung ще осигури и „Samsung Angels” на местата на продажба, за да даде на клиентите си възможността да изпитат по-добро изживяване. Партньорството е създадено, за да обединява ресурсите на двете компании и с цел да повиши силата и стойността им като използва възможностите на Samsung да създава технологични иновации, електронни устройства и мултимедийно съдържание и експертността на illycaffè по отношение на премиум кафе, маркетинга на магазини за храни и напитки и връзките им с множество различни арт проекти. 

Магазинът на illycaffè на Regent Street в Лондон е първият пример за това партньорство – кафе-бутик, където традиционният стил се среща с най-новите технологии. Той дава възможност на потребителите да се насладят на изживяване чрез завладяваща интерактивна визуална връзка и изключителна селекция от мултимедийно съдържание. Отварянето на illycaffè на Regent Street е първата фаза от това дългосрочно партньорство. Предстои отварянето на подобни кафета и на други локации, включително в магазините на Samsung. А до края на 2014 г. всички тези магазини ще бъдат означени като „дигитализирани от Samsung”.

Samsung Electronics Co. Ltd. е световен  лидер в технологиите, като за компанията работят 270 000 души в 79 страни, а годишните продажби са за 187,8 млрд. долара. Основаната в Триест, Италия, illycaffè произвежда и продава смесица от еспресо кафе под една единствена марка. Illycaffè се продава в над 140 страни по целия свят и е достъпна в повече от 100 000 ресторанти и заведения. Espressamente illycaffè, франчайз веригата от кафенетата в италиански стил, сега съществува в повече от 30 страни и включва 230 обекта. На глобално ниво illycaffè осигурява работа на около 900 човека и има оборот от 361 млн. евро. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 19:19 | 06.09.22 г.
fallback