fallback

Razer представи първите гейминг слушалки с триизмерно аудио

Слушалките са с микрофон Razer Tiamat 7.1 и предоставят максимално реалистичен звук през 10 високоговорителя

14:02 | 19.08.11 г. 2
Автор - снимка
Създател

Снимка: Razer

Производителят на гейминг периферия Razer представи първите гейминг слушалки с микрофон, които поддържат 7.1-канален звук. Моделът е наличен и във вариант с 2.2-канален звук с подсилен бас, съобщи производителят в прессъобщение.

„Razer Tiamat са най-доброто постижение на инженерите ни в аудио сегмента до този момент. Това е първият модел с 10 високоговорителя, създаден, за да предостави най-силния, ясен и точен звук, който да се превърне в предимство за геймърите“, казва президентът на компанията Робърт Краков. „Ако не вярвате в силата на многоканалния звук при слушалките, просто опитайте да изненадате в гръб противника си – много по-лесно ще ви бъде, ако можете да чуете всяка негова стъпка.“

Razer Tiamat 7.1 използва 10-те си високоговорителя, по 5 във всяка слушалка, за да ви даде максимално реалистичен звук и триизмерно аудио. Десетте високоговорителя формират седемте звукови канала и суб буфер: 2 централни говорителя, по един за ляв и десен канал, съраунд канали за ляво и дясно, задни съраунд канали за ляво и дясно, както и два говорителя за суб буфер. Всички те работят заедно, за да формират реалистична звукова среда.

Razer Tiamat 2.2 имат общо 4 високоговорителя, 2 от които са предназначени специално за басовете. Така динамичните игри с експлозии и взривове звучат много по-впечатляващо.

И двата модела Razer Tiamat имат кожени уплътнения, които са особено гъвкави, така че да осигурят пълен комфорт. За комуникация с отбора си геймърите могат да разчитат на насочения микрофон с технология за елиминиране на външните шумове.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 07:19 | 12.09.22 г.
fallback