fallback

LG представи и у нас първия в света 3D смартфон с Tri-Dual архитектура

Тri-Dual архитектурата - две ядра, два канала и двуканална памет, позволява по-добра производителност при работа с няколко приложения едновременно

12:42 | 06.07.11 г.
Автор - снимка
Създател

LG Optimus 3D P920 позволява триизмерно гледане без очила. Снимка: LG

LG Optimus 3D P920 е първият 3D смартфон в света с Tri-Dual архитектура, чийто дисплей позволява гледане на триизмерни изображения без очила. Устройството с двуядрена технология от второ поколение стъпва на българския пазар първо в магазините на Vivacom, съобщи производителят в прессъобщение.

Смартфонът предлага триизмерно изживяване, което включва записване, възпроизвеждане и споделяне на 3D съдържание. Тri-Dual архитектурата - две ядра, два канала и двуканална памет, позволява по-добра производителност при работа с няколко приложения едновременно, сърфиране в интернет, гледане на филми или забавление с игри с динамични изображения.

За първи път потребителите могат да гледат 3D съдържание без специални очила - навсякъде и по всяко време. Optimus 3D разполага и с бутон, който позволява бързото превключване от 2D към 3D режим, както и възможност за увеличаване и намаляване на 3D ефекта спрямо индивидуалните предпочитания.

LG Electronics и Vivacom представиха и първия 3D таблет LG Optimus 3D, който също позволява създаване, възпроизвеждане и споделяне на триизмерно съдържание. Таблетът е с 8,9-инчов екран, разполага с вградени Wi-Fi и HDMI 1.4 порт и използва процесора на NVIDIA Tegra 2.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:31 | 12.09.22 г.
fallback