fallback

HTC представя триизмерен мултимедиен смартфон

HTC EVO 3D е задвижван от мощен 1.2-гигахерцов двуядрен Qualcomm Snapdragon процесор

13:58 | 27.06.11 г.
Автор - снимка
Създател

Снимка: HTC

Тайванският производител на смартфони HTC Corporation представи днес HTC EVO 3D в Европа. Смартфонът предоставя триизмерно изживяване без очила, а с последната версия на интерфейса HTC Sense споделянето и заснемането на триизмерни клипове и снимки става много лесно. HTC Watch също е на разположение на собствениците на този мултимедиен център и позволява на потребителите да се насладят на хитови холивудски продукции, както и на техните собствени 3D клипове.  

„Смартфоните направиха революция в начина, по който хората общуват и се забавляват в движение. Сега можете да носите в джоба си своите любими снимки, филми, музика и игри, където и да отидете”, каза Флориан Сейше, президент за Европа, Африка и Близкия Изток в НТС.

Стереоскопичният дисплей дава възможност на потребителите да се насладят на 3D ефектите без досадните очила. Видеоклиповете се заснемат с двойна 5-мегапикселова камера на HTC Evo 3D, която предоставя изключително реалистично изживяване.

HTC EVO 3D е задвижван от мощен, 1,2-гигахерцов двуядрен Qualcomm® Snapdragon™ процесор, който не само предоставя триизмерно изживяване, но също и бързо сърфиране, заснемане – перфектно за запис на забързани движения – и видео прожекция без накъсване с висока разделителна способност. 

В допълнение към дизайна на HTC EVO 3D е представен и новия HTC Sense. Потребителите могат да се потопят в триизмерно меню и да персонализират заключващия екран, като го превърнат в прозорец към най-важното съдържание от фото албума до последните обновления в социалните мрежи. Завръща се и приложението за времето, което позволява на потребителите да се реят в облаците и да се наслаждават на слънцето, с красиви 3D анимации. 

Двете 5-мегапикселови камери на HTC EVO 3D са актуализирани с нови възможности, за да допринесат за улавянето на точния момент. Превключването, в зависимост от настроението, от двуизмерен на триизмерен образ става лесно, без усилия, а Tiltshift Effect добавя нова перспектива на снимките с избрани, замъглени участъци, които създават изключително реалистично усещане.

Камерата работи добре и при заглушена светлина и благодарение на широката f/2.2 бленда видеоклиповете се записват в кристално чиста резюлюция от 720р, 30 кадъра в секунда.

HTC EVO 3D ще се предлага в Европа от юли.

През миналата година HTC е продала 25 млн. устройства по целия свят, а за първото тримесечие на 2011 г. са били продадени 9,7 милиона смартфона, което е ръст от 192% на годишна база и 6% спрямо предходното тримесечие. Печалбата за 2010 г. е 9 млрд. долара, с която се отбелязва 93% ръст спрямо предходната година, а през първото тримесечие на 2011 г. продажбите на смартфони в Европа, Африка и Близкия Изток са се увеличили с 67% в сравнение със същия период на предходната година по данни на Canalys. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:50 | 01.09.22 г.
fallback