fallback

Тематичен Star Wars смартфон излиза на пазара

Освен нестандартен дизайн, наподобяващ андроидите от поредицата на Джордж Лукас, телефонът ще има много снимки, музика и приложения, свързани с историите на звездните герои

16:16 | 29.09.10 г.

За феновете на „Междузвездни войни“ епизодите на поредицата остават незабравим спомен. Не са малко и онези, които са се сдобили с аксесоари с изображенията на любимите си герои от сагата.

Сега обаче почитателите на филма могат да са истински щастливи – на пазара излиза смартфон, който все едно е взет направо от декора на филмите. Моделът смартфон R2-D2 ще излезе на пазара утре, а дизайнът на устройството много напомня джаджа от междузвездната поредица на Джордж Лукас, съобщава вестник Telegraph.

От Verizon Wireless, които продават продукта в САЩ, обясняват, че дизайнът на лимитираната серия Motorola DROID (2) ще има на гърба си графично изображение, наподобяващо астро дроидите във филмите.

В допълнение към телефона, потребителите ще получат и Star Wars-тематичен медия файл, чифт слушалки и набор от предварително заредено съдържание, включително рингтонове, четири цветни тапета за телефон и куп екстри под формат на приложения, включително и бинокъл.

Телефонът се предлага на цена от около 230 долара само с двугодишен договор. За сега обаче ще е наличен само на пазара в САЩ.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 21:32 | 11.09.22 г.
fallback