fallback

Из Италия на Ferrari

Екскурзията включва шестдневна обиколка из Италия с ново Ferrari по маршрута на легендарното рали „Mille Miglia“

11:10 | 05.03.10 г.

Baglioni Hotels и компанията Red Travel предлагат пакет за шестдневно пътешествие из Италия със спортни автомобил на Ferrari. Програмата се казва Glamour and Ferrari Tour (магнетично пътешествие с Ферари), а желаещите ще имат възможност да се почувстват като част от състезателен отбор на Ferrari и ще управляват сами едни от последните и най-нови модели спортни автомобили.
 
Всяка сутрин гостите ще бъдат посрещани от полирано, излъскано и тествано Ferrari, паркирано пред входа на някой от хотелите от веригата Baglioni Hotels, където е поредната нощувка.
 
Обиколката започва от римския хотел Regina Hotel Baglioni, където туристите ще прекарат две нощи.
 
Маршрутът на програмата ще минава по трасето на легендарното автомобилно състезание "Mille Miglia" (Миле Миля) Бреша – Рим – Бреша и е достигало 1830 км. Ралито се е провеждало 24 пъти в периода между 1927 и 1957 година.
 
Участниците ще могат да разгледат живописната природа на Флоренция и да прекара две нощи в хотел Hotel Bernini Palace или Relais Santa Croce, а след това да посетят и разгледат провинциите Кианти и Тоскана.
 
Петият ден от обиколката е посветен на пътуване до Маранело, където се намира легендарната галерия на Ferrari. След посещение в музея пътешествениците ще се отправят към Милано, където ще прекарат последните две нощувки в хотел Carlton Hotel Baglioni.
 
Всеки, който има желанието да се впусне във Ферари-приключение и да обиколи Италия със спортен автомобил ще трябва да се раздели с 10 хил. евро за шестдневната обиколка.   
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 08:42 | 06.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още