fallback

Салон за вип чакащи

Докато чакате за полет може да вземете душ или да проведете бизнес среща в салона за чакащи на дубайската авиокомпания

10:02 | 17.12.09 г.

Международната авиокомпания Емиратес, базирана в Дубай, съобщи на откриването на вип салон за чакащи на международното летище Тамбо в Йоханесбург (Южна Африка) за пътниците в първа и бизнес класа, както и притежатели на Златни карти Skywards.
 
Пътниците от първа класа ще отдъхват в удобен кът, обзаведени с кожени кресла, актуална преса, както и изискана кухня с ястия от известни готвачи и обширен бар. В чакалнята гостите могат дори да вземат горещ душ в пригодени кабинки със съблекални и място за багажа..
Новата чакалня е предназначена за 135 гости и е оборудвана с най-новите технологии - от плоски екрани по стените, които излъчват разнообразни телевизионни канали на различни езици, до ултра-модерен бизнес център с безплатен достъп до Интернет.
 
На пътниците в първа и бизнес класа се предоставя и услугата "шофьор", която предвижда индивидуален трансфер до и от летището. Освен всичкият лукс и индивидуално обслужване, пътниците могат да се възползват и от специално отношение пи проверка на документите.   
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:31 | 09.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още