fallback

Детокс меню в хотел Kempinski Barbaros Bay в Турция

В луксозния хотел глезят гостите си не само с вкусна, но и здравословна храна

10:01 | 11.08.09 г.

Разположен на белоснежните пясъчни плажове на отдалечен полуостров в Егейско море, петзвездният ултра луксозен хотел Kempinski Hotel Barbaros Bay в Бодрум ще глези гостите си не само полезни плодови коктейли, фрешове, здравословни закуски и месни вкусотии, специално приготвяни през целия ден в каменна пещ, но и със специално детокс меню, което вече се предлага във всички спа хотели от веригата и е достъпно за гостите по целия свят.

 

Детокс менюто може да бъде индивидуално съставено от специалист диетолог на спа центъра на хотела Six Senses Spa, който е и един от най-големите спа центрове на Средиземно море, след което гостът дава менюто си на готвача и получава всеки ден необходимите му храни. Всеки клиент може да определя менюто си и индивидуално, като предварително заяви каква храна иска да получава, съобразявайки се с препоръките на спа центъра и специалистите в него.

 

Ресторантът на изискания хотел Barbarossa Beach&Grill, който ще предлага детокс менюто, претендира да е един от най-романтичните рибни ресторанти на целия полуостров Бодрум през нощта. Barbarossa Beach&Grill ще се хареса особено на онези, които обичат живата музика на лунна светлина, морски деликатеси и блюда, приготвени на грил.

 

Единична стая в хотела Kempinski Hotel Barbaros Bay Bodrum може да се запази на цена от 100 евро, а президентският апартамент струва 855 евро за нощувка. Освен почивка, хотелът предлага и алтернатива за любителите на по-активните почивки с голф игрище, разходки из античните забележителности на Турция, семейни почивки и спа процедури, организиране на медени месеци или бизнес срещи и мероприятия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 18:45 | 06.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още