fallback

Нова Зеландия - най-добрата "луксозна" дестинация за богатите китайци

За най-добро летище в света бе определено международното летище в Окланд

10:10 | 30.01.13 г.
Автор - снимка
Редактор

Нова Зеландия бе отличена като "Най-добрата луксозна дестинация" за заможни китайски туристи в света, съобщава онлайн изданието One News. Отличието дойде на тазгодишното издание на Luxury Travel Awards, организирано от Shanghai Travellers' Club.

За най-добро летище в света бе определено международното летище в Окланд (Нова Зеландия). Наградата за за най-добър бутиков хотел в Азиатско-тихоокеанския регион отиде при Whare Kea Lodge, а Милбрук бе отличено като най-доброто голф игрище.

Генералният мениджър на Tourism New Zealand - организацията, отговорна за маркетинга на страната като туристическа дестинация, Тони Еверит определи новината като фантастична на фона на усилията на организацията да привлече богати туристи от Китай. По-рано тази година бе даден старт на програмата Premier Kiwi Partnership, разработена с цел да се увеличат доходите от процъфтяващия китайски пазар чрез привличане на туристи, които биха прекарали повече време и похарчили повече средства в Нова Зеландия.

Tourism New Zealand работи с избрани китайски туристически оператори с цел разработване на иновативни пакети за по-дълъг престой с по-високо качество в страната.

Наградата бе връчена само два месеца след като посланикът на марката Tourism New Zealand - китайската актриса Яо Чън, избра да сключи брак в Куинстаун и публикува снимки от събитието в профила си в социалната мрежа, който има около 35 млн. последователи.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 20:41 | 12.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още