fallback

В италиански хотел се появиха стаи в стил Барби

Интериорът и обзавеждането съдържат стандартните вещи, но в стила на детската кукла

15:46 | 19.11.10 г.

Хотел Grand Hotel Savoia в италианския курортен град Кортина Дампецо направи луксозни стаи, обзаведени в стила на детската кукла Барби, съобщава изданието Il Giornale. В стаите има легла, шкафове, огледала, дивани и други стандартни за интериора предмети, които обаче са създадени по образец на вещите на куклата.

Архитектът, който е работил по този проект, казва, че стаите въплъщават мечтата на всяко момиче, което иска да си представи, че е в образа на куклената красавица и да види какво е да живее живота на Барби.

Отдаването на стаите за гости ще става от декември тази година, когато в курорта започва новият зимен сезон. За каква сума ще се отдават стаите не става ясно. Вероятно обаче тя ще е по-висока от сегашната, която е по 150 евро на нощувка.

Grand Hotel Savoia не е първият в света, който обзавежда тематично стаи в стила на куклата Барби. За да привлече невръстни клиенти и техните родители, хотел Plaza Athenee в Париж също създаде такива стаи в сградата си. Барби стаи има и в хотели в Барселона и Лас Вегас.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase. Последна актуализация: 23:57 | 05.09.22 г.
fallback
Още от На път виж още